Byggestrøm

Leie av byggestrøm opp til 63A uttak

Bilde av byggestrømskasseVi kan levere byggestrøm til mindre prosjekter som bygging av enebolig, hytte, naust osv. Benytt skjemaet nederst på siden for bestilling.

Skrive inn adresse eller gårds/bruksnr hvor du ønsker kassen satt opp. Vi må da søke til netteier på plassen for å kontrollere at dette lar seg gjøre. Kassen vil i utgangspunktet settes opp ved siden av nærmeste kabelskap eller stolpe. Vi kan ikke garantere at kassen blir montert på ønsket sted da det er opp til netteier og kapasitet i nettet. Vi tar kontakt hvis det blir et problem med å plassere kasse ved oppgitt adresse. Hvis kasse ønskes plassert et stykke fra stolpe eller kabelskap vil det påløpe ekstra kostnader.

Inntil 14 dagers behandlingstid.

Fra bestillingen blir lagt inn kan du forvente en behandlingstid på inntil 14 dager inkluderer saksbehandling hos netteier. Vi tar kontakt hvis avklaringer blir nødvendig.

Standardpris på opp- og nedmontering gjelder plasser med god fremkommelighet, dvs fastland med kjørbar vei for bil. For plassering på øyer og plasser med dårlig fremkommelighet, vil vi kontakte deg for individuell prissetting. Kostnader ved eventuell flytting av kasse underveis vil bli fakturert leietaker.

Hvis det ønskes annet spenningsnivå enn 230V må dette oppgis i bestillingen da det er få plasser dette er mulig uten å leie ekstra omformer.

Våre kasser har: 1 stk. 63A stikk, 1stk. 32A stikk og 2 stk 16A stikk.

Priser for byggestrøm i Meløy kommune.

  • Opp- og nedmontering : kr 7065,-
  • Kasseleie pr. dag: kr 25
  • Strøm: avtales med kraftselskap
  • Nettleie: kommer fra netteier
  • Alle priser er eks. mva.

Vilkår for leie av byggestrøm kan du lese her. (PDF/282.83 KB)

* obligatorisk felt som du må fylle ut

Hva gjelder henvendelsen?Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen


Jeg har lest og godkjent vilkårene for leie av byggestrøm